Kunderne og klienterne fortæller…

Tusind tak for de fine ord jeg har modtaget.

Den største belønning for mig er, at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig.

Herunder kan du læse nogle af de tilbagemeldinger jeg har fået.
De fleste har ønsket at være anonyme, hvilket selvfølgelig er helt ok.

charlottemoesby.dk

Ei Psykoterapi

“Det satte dybe spor i mig”

Jeg vil gerne dele min fantastisk oplevelse hos Charlotte med Jer, som måske ligesom mig, har brug for hjælp men ikke helt ved hvor og hvordan.

Ganske kort, så har jeg gennem et års tid haft udfordringer med at sove og slappe af hvis jeg ikke 100% havde styr over hvor mine børn befandt sig. Lidt fjollet i og med de har en alder hvor de sagtens kan klare sig selv.

Min søn blev overfaldet ifm. en bytur for et år siden. En meget voldsom oplevelse for ham, og i den grad også for mig selv.

Han ringede til mig lige efter overfaldet for at få min hjælp. Dette opkald samt de efterfølgende timer satte dybe spor i mig, som har gjort at mange opkald siden har givet mig voldsom hjertebanken. Ligeledes har jeg haft svært ved at sove, når han er i byen.

Efter blot ét besøg hos Charlotte har jeg fundet roen igen.

Selve behandlingen er for mig svær at forklare, men med sit tillidsvækkende væsen og sin profesionelle viden har Charlotte hjulpet mig rigtig meget. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at besøge Charlotte igen, hvis jeg skulle få brug for det.

“Min hukommelse glippede gang på gang”

Min krop var presset til det yderste, og jeg var altid travlt beskæftiget med et eller andet. Mit nærvær fandtes ikke længere og min hukommelse glippede gang på gang. Jeg havde glemt at mærke efter hvad jeg selv gerne ville og følte ingenting. Jeg havde travlt med at please andre og være den som jeg troede de gerne vil have jeg skulle være.

Jeg er nu taknemmelig for at jeg fandt frem til Charlottes kyndige vejledning og professionelle behandling.

Efter det første besøg hos Charlotte faldt jeg helt til ro og fandt “hjem” til mig selv igen. Jeg kunne pludselig mærke mine følelser igen. Efter andet besøg faldt de sidste brikker på plads og mit overskud blev større, jeg er mere til stede der hvor jeg er og bedst af alt, så kan jeg mærke hvad jeg selv gerne vil.

“20 år efter min fars død kunne sorgen stadig ramme mig”

Tid læger alle sorg eller det er i hvert fald noget jeg engang troede på.

Jeg troede også at jeg var “ovre” tabet af min far, men min krop havde ikke glemt det. I mange år blev jeg pludseligt meget træt.
Trætheden kom som et lyn fra en klar himmel uden varsel og kunne vare alt fra 1 time til flere dage. Trætheden føltes som en tung dyne der lå på mit hoved og tvang mine øjne i.

Jeg troede at der var nogle fødevarer jeg ikke kunne tåle, at jeg måske ikke sov længe nok om natten eller at jeg var lidt stresset. Eller måske en anden sygdom? Noget var galt..

Sandheden var at min krop stadig var i sorg og at små oplevelser, der mindede mig om tabet af min far, udløste trætheden. Følelsen af tabet og den smerte der fulgte med har jeg aldrig turdet mærke og jeg har forsøgt at flygte fra den.

I næsten 20 år har jeg givet alt andet skylden og dunket mig selv oven i hovedet over at jeg var mere træt end mine veninder og kollegaer. Noget var bare helt forkert.

Tak Charlotte, fordi du hjalp mig igennem og fik min krop til at acceptere sorgen, så sorgen ikke længere “lammer” mig.

“Havde brug for hjælp”

Jeg kom til Charlotte for at få hjælp til at komme ovenpå efter dødsfald af nærtstående familie. Kunne efterfølgende mærke jeg havde det bedre i kroppen, mindre ked af det og havde det “lettere” med tabet.

“Lyttende, nærværende og tillidsvækkende

Jeg kom til Charlotte med eksamensangst og fik hjælp til at kunne gennemføre mine eksamener, uden af være alt for nervøs og kom godt igennem dem uden problemer, takket være Charlotte. Charlotte er fremragende til sit fag. Hun er lyttende, nærværende og tillidsvækkende.

charlottemoesby.dk

Homøopati

“Kunne ikke passe et fuldtidsarbejde p.g.a. vejrtrækningsproblemer”

For nogle år siden kontaktede jeg Charlotte for at få hjælp til min astma og allergi som var helt slem i høfeber sæsonen. Jeg kunne ikke motionere og kunne ikke passe et fuldtidsarbejde p.g.a. vejrtrækningsproblemer. Derudover vågnede jeg mange gange i løbet af natten. Jeg havde et ønske om at komme af med den medicin jeg fik for at dæmpe mine symptomer.

Charlotte har en stor viden på mange områder, og udover de homøopatiske midler fik jeg hjælp og vejledning til at lave nogle ændringer i min kost og supplere med forskellige tilskud, så jeg kunne få styrket hele kroppen. Det er en stor fordel, at hun har viden på flere områder, og at man også kan snakke om personlige ting, da det også er vigtigt at man har det godt med det man laver og på andre områder i sit liv.

Efter kun 3 måneder var jeg i stand til at passe mit arbejde på fuld tid samtidig med at jeg var helt medicinfri. Jeg har senere valgt at skifte arbejde. Som opfølgning og for at justere homøopatien, har jeg haft et par konsultationer efterfølgende.

I dag mærker jeg meget mindre til de gener jeg havde dengang og er blevet meget mere opmærksom på hvordan jeg håndterer det med både kost og tilskud.

Jeg vil meget gerne give Charlotte mine bedste anbefalinger. Jeg var rigtig glad for de snakke vi havde, samt hendes rådgivning under hele forløbet.

Jesper.

“På bare 12 dage”

Vores søn fik pludselig voldsom væskende og kløende udslæt på begge albuer. Jeg kontaktede derfor Charlotte, for at høre om hun kunne hjælpe.

Vi fik nogle homøopatiske midler til ham, og allerede dagen efter var der bedring at spore, da kløen var forsvundet og udslæt var begyndt at tørre ind.

Efter 2 dage var det næsten helt tørret ind og efter 12 dage fra han startede med dråberne, var der kun et par tørre skaller tilbage.

I dag kan man slet ikke se noget på albuerne mere. Takket være homøopatien. Jeg vil klart anbefale andre at kontakte Charlotte.

Skal vi mødes?